Proposeu. Voteu. Comenteu.

Teniu alguna idea o suggeriment de com millorar els serveis digitals de les administracions públiques catalanes? Compartiu-ho aquí o voteu el que altres han proposat.

Anonymous

My feedback

 1. 30 votes
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: Facebook Google
  Signed in as (Sign out)

  We’ll send you updates on this idea

  Anonymous commented  · 

  Bon dia,
  Som una empresa constructora, i ara, cada cop més sovint, rebem notificacions a través de l'e-notum, especialment les relacionades amb licitacions (departarament del qual gestiono aquestes comunicacions). Darrerament al procedir a rebre una notificació d'un determinat organisme, em trobo que hi ha altres notificacions pendents de rebre d'altres organismes dels quals no hem rebut cap avís (i normalment si no van dirigides al meu contacte de e-mail, els companys me les redirigeixen).
  Per facilitar-nos la feina tant a les administracions com als usuaris, especialment a les empreses, que tenim moltes dimensions/camps de relació amb l'administració, es podria crear una base de personalitat d'usuari on l'usuari pugui especificar per temes/assumptes/camps la/el corresponent contacte (be sigui e-mail, mòbil, etc).
  No sé si l'IDCAT, té aquesta funció/missió/possibilitat, nosaltres normalment utilitzem signatures electròniques de ACFirma o Firmaprofesional, i entenc que ll'IDCAT és una altra signatura electrònica.
  Salutacions, Sergi

  Anonymous supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base